Vleesgerechten
| Vleesgerechten | |
| Haasbiefstuk met jus, pepersaus, champignons en/of uienringen of naturel | 32.9 |
| Lamsracks met knoflook saus (top) | 33.9 |
| Hamburger "De Kleine Haag" 180 gr. rundvlees met o.a. kaas, paprika, ui en saus | 21.9 |
| Houtoven Gerechten | |
| Iberico wangetjes in een jus van Gerardus Kloosterbier | 25.9 |
| Iberico Rib Fingers met champignons en uien | 25.9 |
| Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Bulgur pilaf (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) | 27.9 |
| Zomerse Hardloper | |
| Kip sate met kroepoek en rijst ( ± 200 gram) | 21.9 |
| Spareribs met knoflooksaus (500 gram) | 24.9 |
| Extra sausen | |
| Pepersaus, kreeftensaus of satesaus | 3.5 |
| Koude sauzen | 2.5 |