Visgerechten

 

Bijna altijd aanwezig Vangst van de dagDagprijs
Zeebaars filet met een wittewijnsaus 24.9

Warm gerookte Faeroer Zalm op Kreeftenpasta (lauw warm geserveerd)

Deze zalm is vrij van antibiotica en hormonen en worden gekwwekt met 5x zoveel ruimte als de Noorse zalm, dit proef je en kun je zien aan de structuur.

25.9
Griekse paella van pilaff met vis22.9
  
Sliptong in het seisoen24.9
Mosselpan    in het seizoen of op bestelling 24.9
Wilde stoofaal zoals vroeger indien voorradig (seizoen product) geserveerd met aardappelpuree.
Stoof aal van Jeroen Los, Dil of Butter  meestal leverbaar van april tot in september als de visstand en het weer dit toelaat.
25.9

 

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen kunt u uitsluitend telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364 

Neem contact op