Visgerechten

 

Bijna altijd aanwezig Vangst van de dagDagprijs
Zeebaars filet met een wittewijnsaus 24.9

Warm gerookte Faeroer Zalm op Kreeftenpasta (lauw warm geserveerd)

Deze zalm is vrij van antibiotica en hormonen en worden gekwwekt met 5x zoveel ruimte als de Noorse zalm, dit proef je en kun je zien aan de structuur.

25.9
  
  
Sliptong (3 stuks) in het seisoen van begin juli tot december27.9
Mosselpan    in het seizoen  tot  begin oktober 24.9
Wilde stoofaal zoals vroeger indien voorradig (seizoen product) geserveerd met aardappelpuree.
Stoof aal van de gebr. Dil uit Akersloot  meestal leverbaar van april tot begin september als de visstand en het weer dit toelaat.
27.9

 

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen kunt u uitsluitend telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364 

Neem contact op