Vleesgerechten

 

Vleesgerechten  
Haasbiefstuk  met jus, pepersaus, champignons en/of uienringen of naturel32.9
  
Lamsracks met port saus (top)31.9
Hamburger "De Kleine Haag" 180 gr. rundvlees met o.a. kaas, paprika, ui en saus19.9
                                       
  
Houtoven Gerechten  
Iberico wangetjes in een jus van Gerardus Kloosterbier24.9
Iberico Rib Fingers met champignons en uien24.9
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Bulgur pilaf (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) 26.9
Zomerse Hardloper 
Kip sate met kroepoek en rijst ( ± 200 gram)19.9
  
  
Extra sausen  
Pepersaus, portsaus3.5
Koude sauzen2.5

 

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen kunt u uitsluitend telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364 

Neem contact op