Vleesgerechten | |
Haasbiefstuk met jus, pepersaus, champignons en/of uienringen of naturel | 30.9 |
Ossenhaas puntjes Teriyaki met rijst (indien voorradig) | 27.9 |
Lamshaasjes met portsaus | 28.9 |
Hamburger "De Kleine Haag" 250 gr. rundvlees met o.a. kaas, paprika, ui en saus | 19.9 |
Hamburger "De Kleine Haag" 175 gr. ,, ,, ,, ,, ,, ,, | 16,9 |
Steak v/week meestal aanwezig | dag prijs |
Houtoven Gerechten | |
Iberico wangetjes in een jus van Gerardus Kloosterbier | 24.9 |
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Bulgur pilaf (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) | 25.9 |
Zomerse Hardlopers | |
Kip sate met kroepoek en rijst ( ± 250 gram) | 19.9 |
Gemarineerde Spareribs met knoflooksaus | 23.5 |
Extra sausen | |
Pepersaus, portsaus | 3.5 |
Koude sauzen | 2.5 |