Vleesgerechten
Vleesgerechten | |
Haasbiefstuk met jus, pepersaus, champignons en/of uienringen of naturel | 32.9 |
Lamsracks met port saus (top) | 31.9 |
Hamburger "De Kleine Haag" 180 gr. rundvlees met o.a. kaas, paprika, ui en saus | 19.9 |
Houtoven Gerechten | |
Iberico wangetjes in een jus van Gerardus Kloosterbier | 24.9 |
Iberico Rib Fingers met champignons en uien | 24.9 |
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Bulgur pilaf (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) | 26.9 |
Zomerse Hardloper | |
Kip sate met kroepoek en rijst ( ± 200 gram) | 19.9 |
Extra sausen | |
Pepersaus, portsaus | 3.5 |
Koude sauzen | 2.5 |